About Us

Despre noi

 

SC Milatex Prod Impex SRL

           Filozofia noastra: " Depunem eforturi sustinute pentru a aduce PLUS VALOARE partenerilor nostrii"

           Compania are o experienta de peste 20 de ani in domeniul confectiilor textile din Romania si este specializata in comercializarea masinilor de cusut, utilajelor, consumabilelor si accesoriilor specifice acestei ramuri industriale. 

           Suntem distribuitori nationali pentru o gama larga de masini folosite in industria confectiilor textila de la un numar insemnat de producatori consacrati de masini de croit, masini de cusut, prese de termocolat, mese si prese de calcat, generatoare de abur, ata de cusut si multe altele. 

          Printre producatorii importanti cu care lucram se numara Gutermann, Durkopp Adler, Brother, Zoje, Juki, Siruba, Maier, AMF Reece, Alpha, Pffaf, Kuris, Wastema, Weshi, Primula, Indupress, Strobel si altii.

         Am reusit sa ne impunem pe piata datorita pachetului de servicii complet oferit de echipele noastre de specialisti care presteaza toata gama de servicii necesare clientilor nostrii, pornind de la consiliere pe proiecte, stabilirea necesarului de utilaje si modul lor de amplasare, transport , montaj, punere in functiune, instruire client, garantie si postgarantie.